*Transport colet - 19 lei / Livrarea gratuita la comenzi de peste 600 lei (colete non-agabaritice)

Cum comand

Pentru a putea plasa o comandă, este necesar să vă creați un cont de client, folosind butonul CONTUL MEU din partea dreaptă-sus, a site-ului si să completați câmpurile obligatorii in secțiunea Înregistrare .

Dacă aveți deja cont, introduceți adresa de e-mail și parola folosind butonul CONTUL MEU

Alegeti produsele dorite, folosind meniul si filtrele din partea stănga a site-ului, si apâsați butonul  ADAUGĂ ÎN COS .

Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe butonul COS din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.

Apăsând butonul CONTINUĂ CU FINALIZARERA veți fi redirecționat pe pagina Finalizare comandă.  Aici trebuie să introduceți datele de facturare și adresa de livrare. (Vă invităm să citiți informațiile cu privire la politica de confidențialitate a datelor cu caracter  personal)

Comanda va fi finalizată odată cu apăsarea butonului PLASEAZĂ COMANDA .

După plasarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare a înregistrării comenzii, care conține numărul comenzii și detalii privitoare la produsele comandate, si valoarea totala cu TVA.

Comanda dumneavoastra va fi preluată în cel mai scurt timp posibil si veți fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii și disponibilității produselor.

In funcție de disponibilitatea produselor comandate, distingem următoarele situatii:

  • In cazul in care toate produsele sunt disponibile, comanda dvs va fi confirmata, impreuna cu intervalul estimat pentru livrarea tuturor produselor din comanda.
  • In cazul in care unul dintre produse este indisponibil iar celelalte disponibile, in functie de optiunea dvs, comanda poate fi anulata, sau poate fi procesată pentru produsele disponibile.
  • In cazul in care toate produsele sunt indisponibile, comanda va fi anulata, cu instiințarea dumneavoastră.

Modalitatea de plată

Plată ramburs, la preluarea coletelor.

Metoda de livrare

Livrarea comenzilor se face  prin curierat rapid.

Prețurile produselor NU includ  Costul de transport.

Expedierea marfii se realizeaza in termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.